Actueel

Nek- of schouderklachten & ademhaling

Loop je al tijden met nek- of schouderklachten die maar niet overgaan? Geeft een massage of manuele behandeling wel even verlichting, maar komt het om de zoveel tijd terug? Wellicht dat een verstoorde ademhaling het onderliggende probleem is.

 


Acces The Bars

Wat zijn Acces Bars eigenlijk? Access Bars zijn 32 energetische punten en banen op het hoofd waarin allerlei beperkende gedachten, emoties, overtuigingen, oordelen, aannames en conclusies zijn opgeslagen. Elk van deze punten en banen staat voor een bepaald onderwerp en hebben toegang tot ons bewustzijn. Door deze op een bepaalde volgorde zachtjes aan te raken ontlaadt je de energie van deze beperkingen. Je krijgt zo ruimte voor bewustzijn, acceptatie en verandering. Benieuwd wat het voor u kan doen? Stuur uw mailtje naar info@jordijonkman.nl of schrijf u in op jordijonkman.nl. 

 
Klachten?

Klachtenlijst

Loopt u al langere tijd met sluimerende klachten rond? Loopt u vast in uw revalidatie of komt u niet over een bepaald punt heen? Komen de klachten na afzienbare tijd weer terug? Bekijk waar we u mogelijk mee kunnen helpen. 

Bekijk klachtenlijst